Wereldkampioen: Rob Cross

Afgelopen jaar brak de darter Rob Cross echt door op het hoogste niveau. De 28-jarige Engelsman speelt in de PDC en wist het wereldkampioenschap op zijn naam te schrijven in 2017. In dat toernooi versloeg de nieuwkomer zowel Michael van Gerwen als Phil Taylor. Overigens bereikte Cross in datzelfde seizoen ook de grote finale van het European Darts Championship.

Voltage

Cross was alvorens zijn dartcarrière begon actief als een elektricien. Enkele jaren zorgde deze baan voor het brood op de tafel, maar een definitieve overstap naar de darts heeft hem zeker geen windeieren gelegd. Dankzij zijn oude baan heeft Cross de bijnaam Voltage gekregen.

Top 3

Cross speelt al sinds 2001 darts op een hoog niveau en de darter is rechtshandig. De wereldkampioen gebruikt momenteel de darts van het merk Target. Op dit moment (februari, 2018) staat Cross op de derde plaats in de Order of Merit (PDC). Voor het laatste WK stond Cross nog op nummer 21 op de wereldranglijst.

Prestaties van Cross

De Engelsman heeft al enkele prachtige prestaties op zijn conto mogen schrijven. In 2017 bereikte Cross de finale op het European Championship, de halve finale op de Players Championship Finales en de laatste acht op de World Series Finals. Maar natuurlijk is zijn beste prestatie de winst op het WK 2017!

Weddenschap afsluiten op Cross

Wedden op darts is ongekend populair en een inzet plaatsen kan dan ook bij alle online bookmakers. Maak snel en eenvoudig een account aan, pak een mooie welkomstbonus en sluit een weddenschap af op Rob Cross. Wedden kan op de computer, laptop, smartphone en tablet.